Light Seer's Tarot kort - Chris-Anne - Engelsk - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Light Seer's Tarot kort - Chris-Anne - Engelsk

Fantastiske tarot kort bestående af 78 unikke kort med hver deres flotte design. 

183,20 kr. 183,20 kr. (ekskl. moms)

Gode tarot kort der er fantastiske at bruge

Disse unikke tarot kort er fremstillet særligt til at kunne give dig et indblik i dit liv og hjælpe dig med at guide dig godt på vej.

Kortene er et værktøj der kan lede dig igennem dine lys- og skyggesider og hjælper dig med at få forståelse for dine blokeringer og muligheder. Du kan lære at forstå lys- og skyggesiderne der lægger til din natur og du kan dermed lære noget nyt om dig selv.

Originale Tarot kort - ny fortolkning:

Chris-Anne har skabt dette skønne sæt, ved at lave en nyfortolkning af designet på hver kort. Du vil derfor kunne opleve at designet er mere nutidigt end de traditionelle tarot kort. Hver karakter på hver kort er utrolig udtryksfulde og hver karakter befinder sig i fantastiske omgivelser der kan være med til at fremme vores forståelse for hver enkelte kort.

Med kortene følger der en meget detaljeret guidebog, der fortæller flittigt hvad hver kort har af betydning for dig. Hvad bringer lyset ind i dit liv og hvad fortæller skyggesiderne dig at du skal være obs på.

Light and shadow tarot kort:

Budskaber fra lyssiderne kan komme fra kort der vender normalt og budskaber fra skyggesiderne kan komme fra kort der vender på hovedet. Det er ofte de skyggeside kort der fortæller om vores blokeringer og udfordringer og hvad vi skal være obs. på. Lyssiderne fortæller os om hvad vi er gode til og vi enten bør forsætte eller gøre noget mere i. Du kan stille kortene spørgsmål og på den måde blive guidet i den rigtige retning.

I guidebogen der følger med kommer Chris-Anne mere ind på hvordan du lægger tarot kort for dig selv og viser flere måder du kan lægge kort på.

Kortene er vidunderlige og de får den største anbefaling fra krystalhjørnet.dk, da jeg som ejer, personligt selv har disse kort og jeg ELSKER dem!