Guardian Angel Tarot - Message - Radleigh Valentine - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Guardian Angel Tarot - Message - Radleigh Valentine

Ønsker du at connecte med dine guardian angels, så har du her mulighed for at få klare beskeder igennem via disse smukke tarot kort. Kortene er virkelig fantastiske og hvis du ønsker at blive guidet i den rigtige retning af dine skytsengle, så er det disse tarot kort du bør vælge.

191,20 kr. 191,20 kr. (ekskl. moms)

Kom i kontakt med dine skytsengle med disse unikke kort

At blive beskyttet og passet på er de bedste følelser i verden og med disse kort kan du netop mærke at der er nogen på den anden side der ønsker at passe på dig og guide dig sikkert gennem livet. Vi har alle skytsengle hvis formål er at lede os i den rigtige retning i de ting vi bliver sat overfor her i livet. Det er dog ikke altid at vi forstår deres små ledetråde og hints som de sender os og det er derfor så utrolig givende at kunne bruge tarotkort som disse, der netop giver dig et værktøj til at kunne modtage beskeder fra dine skytsengle.

Fantastiske tarotkort med klare budskaber

Skytsengle giver os dyrebare beskeder fra det guddommelige og kortene her er skabt særligt til at give os særlige beskeder så vi igen får en bedre forståelse af os selv og vores rejse.

Radleigh Valentine har skabt disse smukke tarot kort til især sensitive mennesker der søger en trøstende og klar måde at få vejledning på. Kortene er også rigtig gode hvis du er ny indenfor tarotverdenen. Illustrationerne på hvert kort er unnikke og de er skabt af fantasykunstneren Dan Graig. 

Sættet består af i alt 78 kort og du får en fin guidebog med. Både kort og guidebog er på engelsk.