Rå ametyst stykker - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rå ametyst stykker

Super smuk ametyst - en rå krystal i virkelig god kvalitet. Ametyst krystallen har beroligende og healende enegier der hjælper dig med at finde indre ro og klarhed hvis du oplever fødselsmæssig forvirring. Skøn krystal der giver dig en bedre nattesøvn og så skaber krystallen en god åndelig beskyttelse mod negative enegier. 

24,00 kr. 24,00 kr. (ekskl. moms)

Ametyst er en smuk krystal med gavnlige enegier

Ametyst er kendt for at have beroligende og healende enegier og så har den en smuk dyb lilla farve. Det er en virkelig god krystal hvis du ønsker ro i dit sind og i din krop.

Denne skønne ametyst kommer i en rå udgave og fremstår derfor meget mere naturlig end de polerede ametyst krystaller. Mange har nemmere ved at arbejde med energierne fra rå krystaller, da de fremstår mere uberørte og dermed er som moder natur har skabt dem.

Rå ametyst krystaller er fantastiske sove krystaller, da ametyst er kendt for at kunne give dig en bedre og dybere søvn. Du kan lægge denne rå ametyst under din hovedpude eller lade den ligge på natbordet, så du har gav af de afslappende enegier som krystallen giver.

Krystallen vibrerer med en høj frekvens og det er en stærk spirituel sten der er kendt for at give dig åndelig beskyttelse mod negative energier. Derfor er det også skønt at have en ametyst nær dig hvis du ofte meditere eller ønsker mere ro omkring- og i dig selv.

En krystal der beroliger og giver støtte

Hvis du har mange bekymringer så er en ametyst god at have da den gør dig fri fra følelsesmæssig forvirring. Det gør også at du kan tage klogere og bedre beslutninger der er mere gavnlig for dig. Krystallen vækker til din højere bevidsthed og styrker din intuition, hvilket er fantastisk hvis du står over for noget der er rigtigt svært.

Hvis du føler dig trist eller går igennem en periode med sorg, så er ametyst virkelig også en helt fantastisk støtte. Lider du af angst er en ametyst en beroligende makker der er rar at have med i lommen.

Døjer du med afhængighed så siges det at ametyst er den perfekte krystal og faktisk betyder ametyst "ikke beruset" på græsk. 

OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Farve: Lilla, kan dog variere i nuancer
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed 
Chakra: Ametyst kan forbinde os med vores krone chakra og vores tredje øje.
God til følgende stjernetegn: Stenbuk, Vandmand, Jomfru og fisk