Raise You Vibration Orakelkort - arbejd med dit fulde potentiale! - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Raise You Vibration Orakelkort - arbejd med dit fulde potentiale!

Unikke og positive orakelkort der giver dig lov til at udfolde dig selv og måden du lever på. Arbejd med kortene og styrk dig selv og din selvtillid, så du kan hæve dine vibrationer og skabe et positivt liv. God støttende kort, med kærlige hilsner fra universet til dig!

159,20 kr. 159,20 kr. (ekskl. moms)

Med disse smukke kort kan du få hjælp til at justere din energi til at leve et mere, positivt hjerte-centreret liv.

Hvert kort i dette sæt vil bringe dig tættere på en højere frekvens og hjælpe dig med at finde indre selvtillid, selvtillid og formål.

Med intet mindre end 11 temaer som "Ild op", "Udtryk", "Aktiver" og "Manifester" er kortene forbundet med en af dine 11 chakraer (herunder fire højere chakraer: Jordstjerne, Gaia Gateway, Sjælsstjerne og Stellar Gateway) og kundalini.

Orakelkortene tilbyder dig vejledning til enhver udfordring eller spørgsmål. Ved at have tillid til kortene og universet, vil kortene kunne styrke din selvtillid, samt tiltrække positivitet, mirakler og glæde ind i dit liv. Du vil også kunne finde inspiration gennem de højt vibrerende illustrationer af Ari Wisner og føle at hver kort støtter dig i flere situationer af dit liv og giver svar på dine spørgsmål.

Kortene kommer med positive påmindelser som: You are worthy, My breath connects me to life eller i lovingly accept my self. Det er gode små påmindelser der husker dig på at du er god nok i de situationer du måske føler dig usikker. Der følger en guidebog med der går mere i dybde med hvert kort. Gennem disse positive orakelkort viser Kyle dig, hvordan du kan opdage dit sande potentiale, hæve din vibration og skabe et utroligt liv.

Kyle Gray er skaberen bag disse unikke orakelkort og han et et medium der har fået utrolig positiv omtale i New York Times: "Kyle Gray er en utroligt talentfuld medium og vejleder for en ny generation af åndelige søgere og dem, der allerede er konverterede." - Gabrielle Bernstein, New York Times bestseller-forfatter.

Krystalhjørnet kan klart anbefale disse orakelkort! Jeg har personligt haft stor fornøjelse af kortene.

Sprog: Engelsk
Antal: 48 kort