Moonology Orakelkort - Månens indvirkning - Engelsk - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Moonology Orakelkort - Månens indvirkning - Engelsk

Frembring positive forandringer og arbejd med månens kraft for at få klarhed i dit liv. Månens faser og stjerners placering har nemlig en stor indflydelse på vores liv. Virkelig smukt sæt orakelkort som jeg helt klart kan anbefale dig at tage et kig på.

151,20 kr. 151,20 kr. (ekskl. moms)

Lad månens faser guide dig til opnå store ting i dit liv!


Yasmin Boland der er astrolog mener at månen har stor påvirkning på os mennesker og mener derfor at du, ved at engagere dig med månens kræfter, kan skabe klarhed i dit liv, træffe de rigtige beslutninger og fremkalde positive forandringer.

Yasmin Boland er ekspert i månens påvirkning på vores eksistens og har derfor skabt disse orakelkort som en kilde til svar og vejledning til dig, der især bliver draget af månens naturlige magi. Yasmin har studeret månens forskellige faser og stjernernes positioner på himlen og har fundet ud af disse faser og positioner i den grad har en kraftfuld indflydelse på vores liv.

Derfor er disse orakelkort noget helt særligt, da de netop er skabt ud fra den viden Yasmin har fået. Det betyder at du med dette sæt kan få svar på vigtige spørgsmål samtidig med, at du kan lærer om månens forskellige faser og positioner og hvilken indvirkning de har på dig. Hvert kort er navngivet efter den specifikke fase, månen befinder sig i, eller dens position i et stjernetegn eller astrologisk hus.

Hvert kort viser, hvordan månens positioners energi relaterer til forskellige områder af livet, såsom livsmål, relationer, nye begyndelser, healing, helbred, kærlighed, arbejde, drømme, succes, familie og hjem. Orakelkortene kan give dig en bedre forståelse af dit liv og hvordan du får det bedste ud af det, takket være månens forskellige faser.

Orakelkortene har de mest magiske, måne illustrationer der er super dragene. Kortene er perfekt til dig der ønsker at arbejde med dig selv, samt månens kraft.

Flere informationer:
Skabt af Yasmin Boland
Sprog: Engelsk
Antal: 44 kort
Størrelse: 9 x 12.5 mm