Kraftdyrenes Orakelkort - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kraftdyrenes Orakelkort

Her har du det fineste sæt orakelkort med motiver af smukke, kraftfulde dyr. Føler du dig draget til dette kortsæt, så tøv ikke med at forkæle dig selv med sættet allerede nu. Du kan læse mere om disse orakelkort i teksten nedenfor.

231,20 kr. 231,20 kr. (ekskl. moms)

Smukke orakelkort med smukke kraftdyr (Dansk)

Dette smukt illustrerede kortsæt præsenterer de mest kendte kraftdyr fra naturen. På kortene gemmer der sig en stor mængde visdom, hemmeligheder og sandheder.  Med kortsættet følger også en omfattende guidebog på dansk, der giver vejledning i, hvordan kortene kan tolkes og hvordan de bedst kan hjælpe dig i din dagligdag. Disse dyr er alle bærere af en særlig symbolik, der har en universel betydning og kan give klarhed samt hjælpe dig med at finde en dyb og varig sandhed.

Du kan bruge orakelkortene til at få en større forståelse af dig selv, samt bruge kortene som en unik vejledning. Ved at arbejde med disse orakelkort, vil du kunne træffe bedre beslutninger, føle dig støttet og følge en kraft, der er større end dig selv, samt hjælpe dig med at genopdage din medfødte naturlige spirituelle indsigt.

Disse orakelkort er i blandt mine personlige favoritter da de både er smukke og har stærke budskaber, men også fordi jeg ELSKER dyr. De kan klart anbefales.

Kortene er skabt af den anerkendte orakel-ekspert, Colette Baron-Reid. I pakken finder du 68 kort og en guidebog på dansk med hele 236 sider.