Selenit kuber - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Selenit kuber

Selenit kuben er en unik krystal der er nem at have med på farten. Selenit bringer klarhed i dit sind så du kan få det fulde overblik. Det er en krystal der er rigtig god at have på sig hvis du har angst eller føler dig nedtrykt. Selenit har nemlig en opløftende og healende energi. Den renser krop, sind og sjæl. Det er også en krystal der kan rense andre krystaller. En absolut must have krystal!

24,00 kr. 24,00 kr. (ekskl. moms)

Rens dit sind og din krop med en Selenit kube

Selenit er en utrolig givende krystal med utrolig mange fantastiske egenskaber. Selenit er særlig kendt for at kunne oplade og rense andre krystaller (inkl. sig selv) så du igen kan drage nytte af deres skønne energier. Selenit har også en rensende effekt på dig, da den fjerner uro og gør din sind mere klart. Selenit er også en god støtte hvis du oplever træthed, da den løfter din energi.

Med en Selenit lommesten kan du bedre tiltrække lige netop de positive energier du ønsker. Krystallen er virkelig rar at have ved sig hvis du døjer med angst, stress eller i perioder føler dig ekstra nedtrykt.

Det er en skøn krystal at arbejde med hvis du ønsker at "rense sindet" og fjerne bekymringer og spændinger. Hold din Selenit kube i hånden og visualisere at dine bekymringer og spændinger forsvinder, så vil du kunne mærke en lethed manifestere sig i dit sind.

En fantastisk spirituel krystal

Selenit giver dig mulighed for at kunne få en større åndelig forståelse og med en selenit krystal kan du bedre tune ind på de større energier som dette univers besidder. Det er derfor en rigtig god krystal til meditation. Det er også en god krystal hvis du er en der lægger tarot kort eller på anden vis arbejder med det spirituelle. Selenit er nemlig en rigtig stærk krystal der kan hjælpe dig med at få kontakt til dine guider og engle. 

Mange siger også at denne fine hvide selenit holder mørke kræfter væk, hvilket er godt hvis du arbejder med kontakt til den åndelige verden (du kan med fordel også have en turmalin læggende tæt ved dig)

Selenit er en meget healende krystal og du kan rense din krop og dit sind ved at føre krystallen hen over din krop. 

Selenit kuben kan rense dine krystaller og tarot kort

Du kan, som før nævnt, bruge Selenit til at rense dine krystaller med. Det er nemlig sådan at krystaller trænger til at blive renset en gang i mellem så de igen kan lade deres energier være stærke og intense. Du kan også bruge Selenit til at rense dine tarot og orakelkort, alt du skal gøre er at lægge denne Selenit lommesten på dine tarot kort når du ikke bruger dem, så er de igen klar og renset til næste gang du skal bruge den. 

Navnet selenit kommer af navnet Selena, den græske måne gudinde. 

OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 1,5-2 på Mohs skala af hårdhed 
God til følgende stjernetegn: Tyr
Chakra: Alle
Tåler ikke vand da den kan gå i opløsning.