Shungit lommesten XXL - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Shungit lommesten XXL

Her har du en fantastisk lommesten der fjerner følelsen af træthed, hjælper på hovedpine og så er det en krystal der er kendt for sin antibakterielle egenskaber. Mange bruger Shungit til at fjerne stråling fra computere og smartphones (elektrosmog). Shungit transformere negativt til positivt. Denne udgave er af virkelig god kvalitet og så har krystallen den perfekt størrelse så du kan have den med i lommen.

36,00 kr. 36,00 kr. (ekskl. moms)

Lomme krystal der har en gavnlig virkning på din sundhed 

I en travl hverdag kan det ikke undgås at du i perioder bliver stresset og føler dig tappet for energi. Med en Shungit krystal har du virkelig en unik mulighed for at kunne skåne dig selv for mange af de negative ting der kan medføre at du får det skidt. Shungit hjælper på træthed og lindrer hovedpine og så er krystallen kendt for at have antibakterielle egenskaber der renser luften omkring dig. 

Det er en unik lommesten der bliver kaldt en wonder stone fordi den beskytter os mennesker og absorbere alt det skadelige der kan have dårlig indvirkning på os. Det betyder også at Shungit kan være en kæmpe støtte hvis du nemt blive stresset, da den fjerner spændinger og negative energier omkring dig.

Shungit er en god krystal hvis du ønsker at blive mere grounded og gerne vil undgå negative tanker. Giver støtte og klarhed.

Fantastisk krystal der beskytter mod elektrosmog

Noget der også kan have indflydelse på vores helbred er alt det elektronik vi har omkring os. Computere og smartphones giver energier/stråling fra sig der har dårlig indflydelse på os mennesker. Denne ødelægende energi bliver kaldt elektrosmog og det fjerner Shungit og derfor er en Shungit lommesten helt perfekt at have på sig hele dagen. 

En sjov detalje er at Shugit kommer fra en lille landsby i Rusland der hedder Shun'ga og det siges at de folk der bor i byen er så sunde og raske at de levere længere end gennemsnittet. De mener det har noget at gøre med deres drikkevand der kommer fra en sø hvor der er en masse shungit sten.

Mål: Ca. 3 x 4 x 3 cm
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
God til følgende stjernetegn: Skorpion
Chakra: Rod