Bjergkrystal lommesten - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bjergkrystal lommesten

Her har du en smuk lommesten der hjælper dig med at blive klogere på dig selv. Bjergkrystallen giver dig visdom og så forstærker krystallen energien fra andre krystaller. Bjergkrystallen skaber balance, og giver dig klarhed til at kunne kommunikere bedre. Det er også en god krystal hvis du ønsker at komme tættere på dine guides og engle. Fantastisk lommesten i virkelig god kvalitet.

20,00 kr. 20,00 kr. (ekskl. moms)

Lommesten med rene og rare energier

Her har du virkelig en lommesten der har utrolig meget at byde på. Bjergkrystallen har så ufattelig mange gode egenskaber og derfor en god følgesvend at have med hver dag.

Bjergkrystallen er en meget populær krystal der er elsket af utrolig mange da den har skønne og intense vibrationer. Bjergkrystal lommesten har rene enegier der giver dig klarhed og gør dig klog på de situationer som du står overfor. 

En krystal der gør en kæmpe forskel

Bjergkrystallen er helt klar og utrolig smuk. Krystallen gør dig mere positiv og så skaber den glæde og harmoni. Hvis du har problemer med at være den store beslutningstager så siges det at bjergkrystallen kan hjælpe dig med at styrke din intuitive evner, så du har nemmere ved at tage beslutninger og finde frem til de svar du søger.

Det er også en krystal der kan forstærke andre krystallers energier og i visse tilfælde træde i stedet for andre krystaller. 

Bjergkrystallen er en healende krystal

Det siges at bjergkrystallen er krystallen over dem alle da den har healende funktioner der kan booste dit immunforsvar og rense din krop for toksiner. Bjergkrystallen healer alle chakraer og beskytter dit energifelt og din aura. Elsker du at meditere, så er bjergkrystallen et virkelig godt værktøj til at opnå en god meditativ tilstand hvor du kan komme i kontakt med dit højere selv. 

Bruger du krystaller til at opnå kontakt til den spirituelle verden og dine guides, så kan bjergkrystallen hjælpe dig godt på vej da den åbner op for dine clairvoyante evner. Det er en sandhed- og visdoms sten der er utrolig givende. En god krystal der giver dig overblik og skaber en god og sund balance i dit indre.

Lad bjergkrystallen ligge i solens stråler for at rense den. Du kan ligeledes lade bjergkrystallen blive renset af månens smukke lys. Du kan også bruge selenit, røgelse eller vand.

Mål: Fra 2-3 cm
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed 
Farve: Klar
God til følgende stjernetegn: Alle stjernetegn <3
Chakra: Krone