Ametyst lommesten - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ametyst lommesten

Ametyst er en fantastisk, beroligende krystal der med sine blide og rolige enegier er en unik følgesvend at have med sig hver dag. Den dybe lilla farve er både flot og dragende og så er krystallen perfekt hvis du føler dig overvældet eller har besvær med at sove. Skab balance i dine følelser med en unik ametyst lommesten.

24,00 kr. 24,00 kr. (ekskl. moms)

Kraftfuld krystal der skaber balance i din krop og i dit sind

Ametyst er en krystal der skaber ro og støtte i tider hvor du føler dig ekstra overvældet. Det kan f.eks. være i perioder hvor du oplever ekstra meget stress på arbejdet eller i dit privat liv. Er du en person der døjer meget med angst og føler du dig ofte nedtrykt, så er en ametyst lommesten en virkelig god støtte.

Krystallen er en beskyttende sten med høje spirituelle egenskaber og er derfor også god til meditation. Det siges også at ametyst er en healende sten der hjælper dig med at ændre dårlige vaner eller afhængighed. Fordi ametyst skaber balance i vores følelser, så giver den os også rum til at kunne tage bedre beslutninger her i livet. Derfor er en ametyst lommesten fantastisk at have med på job, i skole eller til andre større begivenheder.

Kvaliteten og intensiteten på ametyst lommesten vurderes efter hvor klare og mørke de er. Farven på disse ametyst lommesten du ser her, er af god kvalitet og dermed en stærk krystal.

Ametyst lommesten er perfekt til dig der har problemer med at sove

Den skønne lilla krystal har så mange givende egenskaber og en af dem er at kunne få dig til at slappe mere af så du har ro nok til at kunne sove. Mange mennesker der lider af søvnbesvær har haft stor fornøjelse af at bruge en ametyst krystaller. Jeg lægger gerne en ametyst lommesten under min hovedpude og lader den være der hele natten, så jeg kan få en dyb og afslappende søvn. Hvis du har ekstra meget uro, kan du også lægge større ametyst krystaller i din seng en time eller to før du gerne vil sove. Det siges nemlig at ametyst krystallernes enegier danner en beroligende energifelt i din seng det hjælper dig med at slappe af så du sove bedre.

En krystal med meget historie

Ametyst krystallens smukke lilla farve forårsages af jern og aluminium. Ametyst findes i flere forskellige lilla nuancer, men kan dog i enkelte tilfælde også fremstå rødlige og blå.

De gamle egyptere brugte ametyst som amuletter og man har fundet ametyst i mange egyptiske gravkamre. Det siges også at man brugte ametyst i det antikke Grækenland til at kurere beruselse og navnet ametyst er faktisk græsk og betyder "ikke beruset". Der er derfor stadig mange med alkoholproblemer der søger lykken med en ametyst i hånden, som en lille talismand.

Mål: Fra 28 mm
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed 
Chakra: Ametyst kan forbinde os med vores krone chakra og vores tredje øje.
God til følgende stjernetegn: Stenbuk, Vandmand, Jomfru og fisk