Regnbue obsidian lommesten - 25 mm - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Regnbue obsidian lommesten - 25 mm

Føl dig forbundet med universet ved hjælp af en smuk regnbue obsidian lommesten. Denne sten har en helbredende og positiv indflydelse på dit kærlighedsliv og din fremtid.

20,00 kr. 20,00 kr. (ekskl. moms)

Smuk Obsidian lommesten med herlige enegier! 🖤

Regnbue obsidian er en kraftfuld sten, der hjælper med at finde balance i et parforhold og styrker kærligheden. Den vil give dig de nødvendige redskaber til at skabe et stærkt og harmonisk forhold.

Den skønne regnbue obsidian lommesten måler ca. 25mm og dens farver kan være svære at få frem, medmindre den udsættes for den rigtige belysning. Når stenen vender i en anden vinkel, vil farverne skinne stærkere og afsløre dens fortryllende iriserende lag. Lad denne sten være din guide til at se verden i et andet lys og hjælpe dig med at finde skjulte følelsesmæssige sår og helbrede dem.

Regnbue obsidian fungerer som en bro, der bringer lys ind i mørke og sårede steder i vores følelsesmæssige sind. Den hjælper med at løse følelsesmæssig nød og bringer os tættere på os selv og vores sande væsen. Lad denne sten være din rejsekammerat på rejsen til at finde ind til roden af dine følelsesmæssige udfordringer og hjælpe dig med at løse dem.

Denne type obsidian er kendt for at være sort, men når den poleres og udsættes for stærkt lys, afslører den iriserende lag, der er forårsaget af nanopartikelindeslutninger af mineralet pyroxen. Med sin unikke og smukke udseende er regnbue obsidian en fantastisk lommesten, der vil tiltrække opmærksomhed og bringe positiv energi til dit liv.

Føl dig forbundet med universet og bring kærlighed og balance ind i dit liv med en regnbue obsidian lommesten. Tag den med dig overalt og mærk dens kraftfulde indflydelse på dit liv. 

🖤 Mål: Ca. 25 mm