Elite shungit stykker XL - Certificeret - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elite shungit stykker XL - Certificeret

Elite Shungit stykker er ikke ligesom andre typer af shungit. De er unikke i deres sammensætning og kraftfulde egenskaber. Direkte fra Rusland og minen i Zazhoginsky i Karelia, som er det eneste sted i verden, hvor elite shungite findes, er disse stykker certificeret for deres ekstraordinære styrke og renhed.

80,00 kr. 80,00 kr. (ekskl. moms)

Unik Elite shungit krystaller i virkelig god kvalitet

Hvert stykke vejer mellem 10-18 gram og er derfor ideelt til at have med dig på farten. Selvom de er mindre i størrelse end andre typer shungit, er deres effektivitet og helbredende kræfter ikke mindre. Elite shungit er kendt som den mest magtfulde type af denne vidunderlige sten, og den har været brugt i århundreder til at lindre smerter og helbrede forskellige lidelser.

Det er normalt at finde elite shungit i sin oprindelige form som en klump eller klippe. Placer en elite shungit klump ved din arbejdsplads eller i nærheden af dig, mens du sover for at beskytte dig mod elektromagnetiske frekvenser og forstyrrelser.

Hvis du gerne vil bære elite shungit tæt på din krop, kan du vælge at have den med i lommen. Dette vil give dig en konstant beskyttelse og balance i din hverdag.

Elite shungit har også vist sig at have en kraftfuld energi, der hjælper med at holde krop og sjæl i harmoni. Ved at bruge små elite shungit stykker kan du lave dit eget shungit vand, som har utrolige sundhedsmæssige fordele. Vandet vil hjælpe dig med at holde din krop sund og afbalanceret.

Investér i et stykke elite shungit og oplev dets utrolige egenskaber, der vil forbedre dit helbred og din trivsel. Uanset om du bærer det tæt på din krop, har det i dit hjem eller laver shungit vand, vil dette unikke og sjældne stykke have en positiv indflydelse på dit liv. Gør som de gamle russere og lad elite shungit være en integreret del af dit helbred og velvære. 

Gram: 10-18 gram