Karneol engel krystal vedhæng - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Karneol engel krystal vedhæng

Super smukt vedhæng fremstillet særligt af Karneol krystal. Karneol står for motivitaiton, beskyttelse, samt kreativitet. En rigtig skøn krystal der har mange nyttige egenskaber. Vedhænget har super skønne detaljer. Mål: 25 mm

100,00 kr. 100,00 kr. (ekskl. moms)

En lille krystal vedhæng der gør en stor forskel

Hvis du føler at du har en travl og til tider kaotisk hverdag så har du her en lille engel der kan gøre en kæmpe forskel for dig. Karneol krystallen er kendt for at virke som en stabilisator og er en god beskytter sten i tider hvor alt kan virke uoverskueligt.

Karneol opmuntre dit sind og så giver den dig tryghed, ro og ikke mindst livsmod. Det sidstnævnte er fantastisk i tider hvor vi føler at vi er kørt lidt fast i tingene og har følelsen af lyst til at opgive.  Krystallen fremmer nemlig glæde og giver dig gåpåmod til igen at kunne overskue de lidt tungere ting i dit liv.

Giver dig en følelse af at være uoverfindelig og hjælper i tider med forandring. Beskytter dig mod frygt, raseri og mod misundelse. Karneol kan også være en god støtte i perioder hvor du føler dig tunget af sorg. Hvis du oplever tider hvor du føler dig mere forvirret, så er det godt at have en Karneol krystal på sig.

Karneol giver dig en masse fornyet energi og øger din kreativitet og medfølelse. Karneol styrker også familiesammenhold og skaber balance i mellem familiemedlemmer.

Der følger desværre ikke halskæde med til dette vedhæng.

Mål: ca. 25 mm
OBS: Vedhænget kan variere i størrelse og form
Chakra: Hara
God til følgende stjernetegn: Tyr, Vædder, Løve og Krebs