Sodalit krystal engel vedhæng - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sodalit krystal engel vedhæng

Engelformet krystal vedhæng fremstillet af Sodalit i rigtig god kvalitet. Sodalit skaber balance, fred og så giver den dig en styrke til at kunne igangsætte projekter og mål som du gerne vil have søsat. Størrelse på vedhænget er 25 mm.

100,00 kr. 100,00 kr. (ekskl. moms)

Sodalit krystal vedhæng med mange gode egenskaber

Sodalit krystallen har smukke, blå og hvide nuancer der komplimentere hinanden helt fantastisk. Vedhængets unikke farve kombinationer er noget der går til alt slags tøj. Vedhænget er formet som en lille skytsengel og detaljerne er virkelig fine.

Sodalit er virkelig fantastisk, især hvis du er særlig sensitiv og tit bliver påvirket af andres humør. Sodalit skaber nemlig en fødselsmæssig balance, samt følelsen af indre fred.

Hvis du har et ønske om at igangsætte et nyt projekt så vil Sodalit også her kunne være en god makker. Sodalit giver dig nemlig styrke og kræfter til at gå i gang med opgaver du ønsker at løse eller sætte i gang. Sodalit har en afspændende effekt på krop og sind og hjælper dig med at træffe bedre valg.

Sodalit symboliserer også kommunikation og viden. Den giver os en bedre forståelse for hvordan vi bedst muligt får kommunikeret og sagt det vi gerne vil. Den giver en bedre mentalt klarhed der gør at du kan afslutte uenigheder og diskussioner så de ikke længere fylder i dit liv.

Rent fysisk siges det at Sodalit hjælper på rygspændinger, problemer med stofskiftet, problemer fordøjelsen, immunforsvar og blodtryk.

Der følger IKKE halskæde med til vedhænget, det skal købes separat. 

Mål: 25 mm
OBS: Vedhænget kan variere i størrelse og form 
Chakra: Hals, hjerte og krone chakra
God til følgende stjernetegn: Skytte