Obsidian snefnug engel vedhæng - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Obsidian snefnug engel vedhæng

Her har du det flotteste krystal vedhæng, fremstillet af Obsidian krystal af den bedste kvalitet. Obsidian symbolisere Ro, renhed og tryghed. Krystallen er rigtig god til sensitive mennesker da Obsidian erstatter negative følelser og tanker med gode. Super sød skytsengel der er den perfekte støtte.

102,40 kr. 102,40 kr. (ekskl. moms)

Obsidian renser dine enegier

Vedhænget her er formet som en fin engel og vedhænget kan derfor blive din helt egen lille skytsengel. Takket være Snefnug Obsidians krystallen smukke enegier får du den helt rigtige støtte, samt tryghed i de problemer du end måtte have. Obsidian renser nemlig dine enegier og erstatter alle de negative enegier med positive.

Disse rensende enegier skaber ro i dit sind og i din sjæl og du får en følelse af at være i bedre balance med dig selv og alt du står over for. Krystallen giver dig tryghed og giver dig den absolut bedste jordforbindelse. Hvis du oplever at dit temperament løber af med dig, så vil Obsidian også være en god støtte, da den hjælper dig med at dæmpe de vrede og frustrerede følelser.

Rent helbredsmæssigt er Obsidian også en fantastisk krystal. Den renser for toksiner i din krop, dit hjerte, dit sind og din sjæl. Den er god mod smerter i muskler og led og så er Obsidian god til at afbalancerer hormoner. 

Obsidian holder negativitet væk fra dine enegier, så du bedre kan rumme de ting der sker i dig og omkring dig.

OBS: Der følger ikke kæde med til dette vedhæng.

Mål: ca. 2 x 1.7 cm
OBS: Vedhænget kan variere i størrelse og form
Chakra: Rod og krone chakra
God til følgende stjernetegn: Jomfru