Ametyst engel vedhæng - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ametyst engel vedhæng

Her har du det fineste ametyst vedhæng der er formet som en fin engel. Vedhænget er 25 mm og er fremstillet af mørk ametyst i super god kvalitet. Se mere nedenfor.

100,00 kr. 100,00 kr. (ekskl. moms)

Bestil din nye skytsengel her

Ametyst er kendt for at skabe harmoni, ro og klarhed. Det er en rigtig skøn krystal at have tæt ved dig hele tiden, da den kan give dig den absolut bedste støtte lige meget hvilke udfordringer du kommer til at stå over for. 

Ametyst beroliger dine følelser og er derfor god hvis du oplever livsændringer der kan være en smule nervepirrende. Åbner op for relationer på et intellektuelt niveau og hjælper dig med afklaring i uforløste konflikter. Det er en fin krystal at have på dig da den påminder dig om at huske og med at overkomme dagens gøremål.

At krystallen er engleformet hjælper dig med at forbinde dine enegier og kontakt til din spirituelle vejleder/engel. En skytsengel er der altid for dig og er altid klar med kærlig vejledning, hvis blot du spørger efter hjælp. 

Går du igennem en stresset periode så er ametyst engel en dejlig støtte. Hvis du har problemer med søvnløshed eller mareridt, så er ametyst også en fantastisk makker.

Brug også vedhænget til meditation, da ametyst skaber en unik ro der gør at det er nemmere at mediterer.

 OBS: Der følger ikke kæde med til dette vedhæng. 

Mål: 25 mm
OBS: Vedhænget kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed 
Chakra: Ametyst kan forbinde os med vores krone chakra, hjerte, solar plexus og vores tredje øje.
God til følgende stjernetegn: Stenbuk, Jomfru og fisk