Engle vedhæng med krystal - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engle vedhæng med krystal

Her har du de mest vidunderlige engle vedhæng fremstillet af de skønneste krystaller. Du kan vælge mellem tre forskellige krystaller: Rosenkvarts, Aventurin, samt Ametyst. Der kan dog være perioder hvor enkelte krystal vedhæng kan være udsolgt. Læs mere om disse unikke vedhæng nedenfor.

56,00 kr. 56,00 kr. (ekskl. moms)

Smukke engle vedhæng fremstillet af krystaller

Er du på udkig efter krystal vedhæng så er disse engle et utrolig godt valg. De er både rigtig fine i deres design, samtidig med at de har skønne enegier. Der kan være forskel på hvordan hver krystal vedhæng ser ud og det er fordi de er lavet på deres egen unikke måde, så der findes derfor ikke to ens engle krystal vedhæng, hvilket er utrolig charmerende. 

Her er de vedhæng du kan vælge mellem: Rosenkvarts, Aventurin, samt Rhodonit. Vi tager lige et hurtigt kig på hver hver krystal står for:

  • Rosenkvarts (Rosakvarts): Står for kærlighed og bringer kærligheden ind i dit liv. De kærlige enegier øger din kærlighed til dig selv og åbner dit hjerte op for kærlighed fra andre.
  • Aventurin: Står for held og så er det en krystal der er god til at opmuntre da den giver dig en lykkefølelse og en følelse af alt ting nok skal gå.
  • Ametyst: Hjælper dig med at skabe ro og balance i dit indre. God mod angst. Giver dig en bedre søvn.