Fluorit regnbuespids - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluorit regnbuespids - 7-8 cm

Fluorit er et smukt og alsidigt krystal, der kommer i mange forskellige farver og former.

Dette tårn er formet af fluorit i god kvalitet, der er skåret og poleret til perfektion.

118,40 kr. 118,40 kr. (ekskl. moms)

Virkelig flot fluorit tårn med de smukkeste farver!

Det bemærkelsesværdige ved dette tårn er dets unikke form og farve. Den smukke blanding af grønne, lilla og gennemsigtige nuancer gør det til et sandt kunstværk. Størrelsen på 7-8 cm gør det også til en perfekt størrelse til at have stående på et skrivebord, natbord eller i en krystalsamling.

Fluorit er kendt for sine helende egenskaber, der hjælper med at rense og stabilisere kroppen og sindet. Denne type fluorit kaldet regnbuefluorit, er særlig effektiv til at bekæmpe negativitet og skabe harmoniske relationer. Det lindrer også spændinger og bekymringer og fjerner elektromagnetiske påvirkninger.

Dette smukke tårn har også en stærk forbindelse til hjerte- og kronechakraet. Fluorit hjælper med at styrke spiritualiteten og skabe balance og harmoni i kroppen og sindet. Det siges også at fungere som en healerstav, der kan rette op på ubalancer på alle områder af kroppen.

Uanset om du vil bruge tårnet til meditation, helbredelse, eller blot som en dekorativ genstand, vil dette fluorit tårn helt sikkert give et positivt bidrag til dit liv. Så tag imod dette smukke stykke natur og lad dets energier rense og styrke dig. 

Mål: 7-8 cm
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 4 på Mohs skala af hårdhed
Chakra: hjerte- og kronechakra
God til følgende stjernetegn: Fisk og stenbuk
Rens: Selenit, måne og røg
Affirmation: "Alt er muligt i min verden"