Aventurin tårn - 7-8 cm - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aventurin tårn - 7-8 cm

Super smukt Aventurin tårn i virkelig god kvalitet. Tilføjer et strejf af skønhed og positivitet til dit hjem og så bidrager tårnet med overflod og eventyr til dit liv. Den smukke grønne farve er ikke kun forbundet med penge og held, men også med kærlighed, hvilket gør dette Aventurin tårn til det perfekte tilbehør til dit kærlighedsliv. 

116,00 kr. 116,00 kr. (ekskl. moms)

Flot Aventurin tårn - en god følgesvend på livets vej!

Aventurin er kendt som en sten der bringer held, og dens grønne farve repræsenterer nye begyndelser, fornyelse og foråret. 

Udover at tilføje skønhed og positivitet til dit hjem, kan dette Aventurin tårn også være en kilde til helbredende energi og sindsro. Placer den i nærheden af en lys- eller varmekilde, f.eks. et vindue, en lampe eller en pejs, og lad dens energi af fornyelse og sindsro berolige dig. Det er også en VIRKELIG god sten at meditere med.

Aventurin er også kendt for at bryde mønstre af negativitet og kan være nyttig i rum, hvor der ofte opstår uoverensstemmelser eller spændinger. Den kan også bruges til at forbedre dit generelle velvære og sundhed. Aventurin hjælper dig også hvis du har problemer med dit blodtryk eller har udfordringer med dit stofskifte.

Dette aventurin tårn er omkring 7-8 cm højt er formet som det fineste tårn. Oplev Aventurinens magiske energi og tilføj et strejf af held, velstand, sucess og velsignelse til dit liv med dette smukke Aventurin tårn.

Mål: 7-8 cm
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed
Chakra: hjertechakra
God til følgende stjernetegn: Vædder
Rens: Selenit, sol, måne, røg, salt og vand