Citrin rå spidser - 100 gram - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citrin rå spidser - 100 gram

Citrin giver dig en følelse af overskud og ro og hjælper med at dæmpe angst. Citrin øger din koncentration og dit selvværd. Brug Citrin spidser til at ministere dine drømme og booste din økonomi.

80,00 kr. 80,00 kr. (ekskl. moms)

Pose med intet mindre end 100g ægte rå citrin spidser! 

Citrin spidser er utrolig smukke og det siges at Citrin krystallens gyldne farve er opstået takket solens stråler, så ønsker du at få lidt ekstra solskin i dit liv, så er det disse rå citrin krystal spidser du skal vælge.

Citrin er en rigtig god støtte i stressede situationer hvor du føler dig ekstra angstfuld. Det er især en god krystal mod eksamens- og præstationsangst da Citrin dæmper de angstfulde følelser og giver dig mere overskud og ro. Citrin øger derudover din koncentration og er perfekt at have stående på dit skrivebord. Hvis du tvivler på dig selv, så kan Citrin også her være en kæmpe støtte, da den hjælper dig med at slippe tanken om at du ikke er god nok til det du laver.

Opnå dine drømme med Citrin

Krystallen er også god til at berolige dit temperament og så siges det at det er en krystal der tiltrækker penge og booster din økonomi.

Takket være Citrin kan du få hjælp til at manifestere dine drømme og sammen med dit gåpåmod og vilje, vil citrin kunne give dig et fantastisk skub i den rigtige retning.

Nu vi snakker om drømme så kan Citrin også hjælpe dig hvis du lider meget af mareridt og tit vågner om natten. Da det netop er en solkrystal, så bringer den solens positive energier og lys ind i dine drømme og beroliger dit sind så du bedre kan sove uforstyrret.

Brug Citrin til healing, det er nemlig en god krystal med høje vibrationer der skaber balance i din krop. Super effektivt hvis du ofte oplever at være stresset.

Du kan rense dine Citrin spidser ved at lægge Citrin spidserne i solens stråler eller bruge selenit eller røg.

Antal: Pose med 100 gram rå citrin spidser
OBS: Krystallerne kan variere i størrelse og form
Hårdhed: 7 på Mohs skala af hårdhed 
Chakra: Krone og solar plexus
God til følgende stjernetegn: tyr, tvilling og vægt