Flot Himalaya saltkrystal fyrfadsstage - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Flot Himalaya saltkrystal fyrfadsstage

Her har du en af de smukkeste Himalaya krystal fyrfadsstage. Er du på udkig efter en ny lysestage, så kan vi helt klart anbefale dig denne unikke saltkrystalstage.

60,00 kr. 60,00 kr. (ekskl. moms)

Denne unikke Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage har en magiske glød


Fyrfadslyset er indlejret dybt i stenen, hvilket skaber et betagende skær, der gennemstråler krystallen. Dette skaber ikke kun et smukt syn, men bidrager også til en behagelig atmosfære i din dagligstue, kontor eller soveværelse. Lysets blide orange glød minder os om solens varme stråler og tilføjer harmoni til rummet.

Denne Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage er lavet af smukke saltaflejringer, der findes ved foden af Himalayabjergene. Disse saltaflejringer stammer fra et for længst forsvundet hav, der fordampede for 250 millioner år siden. Gennem geologiske bevægelser er disse saltaflejringer blevet løftet op i bjergene og er nu beliggende 500 meter under jorden. Det er her, de magiske krystaller dannes.

Vær opmærksom på, at da fyrfadslysestagen er et naturprodukt, kan farve og udseende variere en smule. Dette skyldes den unikke natur og karakter af det naturlige materiale. Hver lysestage er en unik skabelse af naturen selv.

Krystal stagen har en enestående skønhed, samt beroligende atmosfære. Lad det fortryllende lys og det naturlige skær forvandle dit rum til et sted med indre ro og harmoni.

Mere info:
Farve: Rødlig, rosa, mørk orange
Højde: Ca. 7-9 cm (på grund af variationer i naturmaterialet)
Stagen skaber et meget bedre indeklima