Salt krystal fyrfadsstage grå - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Salt krystal fyrfadsstage grå

Her har du en flot Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage som vi er helt vilde med! Fyrfadslyset er dybt indlejret i saltet, hvilket skaber en betagende glød, der stråler gennem saltkrystallen. Dette skaber ikke blot et smukt syn, men bidrager også til en sund atmosfære i din dagligstue eller soveværelse.

54,40 kr. 54,40 kr. (ekskl. moms)

Den fineste Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage


Denne Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage giver et varmt og behageligt lys, der forbedrer atmosfæren i dit hjem eller arbejdsområde. Det naturlige lys skaber en beroligende og afslappende stemning.

Vær opmærksom på, at farven (grå) på saltkrystal lysestagen kan variere og være lysere eller mørkere end vist på billederne, da saltkrystaller er naturlige produkter og ikke kunstigt farvede. Dette er en del af den autentiske charme ved saltkrystaller.

Denne unikke Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestage stammer fra Pakistan og er lavet af smukke saltaflejringer, der blev dannet for 250 millioner år siden, da et gammelt hav fordampede. Disse naturlige saltaflejringer blev løftet op i bjergene gennem geologiske processer og er nu beliggende 500 meter under jorden.

Når du tænder saltlysestagen, frigiver varmen ioner i luften. Disse ioner binder sig til luftbårne partikler som støv og hjælper med at rense luften. Dette kan bidrage til at reducere indånding af støvpartikler og forbedre indeklimaet. Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestagen er enkel og naturlig, men den har potentialet til at skabe en renere og friskere atmosfære i dit hjem.

Vær opmærksom på, at da vores fyrfadslysestage er et naturprodukt, kan farve og udseende variere lidt. Dette er en del af det unikke præg og skønheden ved det naturlige materiale.

Himalaya Saltkrystal Fyrfadslysestagen har en enestående skønhed og så skaber den en atmosfære af renhed og ro derhjemme.

Mere info:
Højde: Ca. 7-9 cm (på grund af variationer i naturmaterialet)
Oprindelsesland: Pakistan
Vægtklasse: ± 600-1000g