Orange calcit lysestage - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orange calcit lysestage

Denne flotte Orange Calcit fyrfadslysestage skaber et rum fyldt med balanceret lys og energi. Calcit i virkelig højt kvalitet.

468,00 kr. 468,00 kr. (ekskl. moms)

Skab balanceret lys og energi med denne Orange Calcit Fyrfadslysestage

Wauw! Det er sjældent vi her hos Krystalhjørnet.dk er målløse når vi anbefaler produkter, men denne unikke orange Calcit fyrfadslysestage er VIRKELIG smuk. Disse sten er nøje udvalgt for deres skønhed og så er der plads til et fyrfadslys i midten, der spreder et varmt og naturligt lys i ethvert rum.

Orange Calcit er kendt for sin evne til at genoprette mental og følelsesmæssig ligevægt. Med sin beroligende energi kan krystal stagen fremme personlig udvikling hos både børn og voksne, styrke selvsikkerhed og forbedre intuition og optimisme. Udover disse fordele er Orange Calcit også kendt for at styrke hukommelsen, fremme afslappende søvn og beskytte mod mareridt. Calcit er særligt gavnlig for solar plexus-chakraet og fremmer balancen i denne vitale energicenter.

Hver Orange Calcit fyrfadslysestage er håndlavet med omhu og kærlighed, hvilket gør hvert stykke unikt. Da de er lavet af naturlige krystaller, kan former, farver og størrelser variere og afspejle de naturlige udsving i råmaterialerne.

Lad denne smukke Orange Calcit fyrfadslysestage bringe varme, harmoni og positiv energi ind i dit hjem. Nyd det beroligende lys og de gavnlige egenskaber ved denne særlige sten.

Flere informationer:
Farve: Orange/gul/gylden
Størrelse: Cirka 10-12 x 10-12 x 10 cm
Chakra: Solar Plexus