Selenit lysestage - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Selenit lysestage

Virkelig smuk Selenit lysetage i virkelig smuk kvalitet. Navnet Selenit stammer fra Selene, den græske gudinde for månen, og det er netop dens månelignende glød, der gør stagen så unik. 

111,20 kr. 111,20 kr. (ekskl. moms)

Skab en atmosfære af fortryllelse med denne Selenit fyrfadslysestage.

Selenit er kendt for at fremme forsoning, harmoni og skaber en særlig atmosfære af kærlighed og forståelse. Med sin høje vibrationsenergi er Selenit forbundet med tredje øje-chakraet og kronechakraet. 

Vores Selenit fyrfadslysestage, i form af en smuk "Bjerg"-formation, udsender de reneste og mest beroligende energier. Den bringer lys og fred til ethvert rum og fungerer som et uundværligt værktøj til energiarbejde. Ved at skabe klarhed i dit liv og forståelse for de energier, du tiltrækker, giver Selenit dig indsigt i, hvad der skal ændres eller tilføjes for at opnå den ønskede effekt.

Dyk ned i Selenitens fortryllende lys og lad dig opsluge i dens skinnende ydre. Den vil hjælpe dig hvis du døjer med angst og/eller depression. Den hjælper også hvis du tit oplever at blive opslugt i stressede situationer. Selenit er et symbol på ro og harmoni, og dens tilstedeværelse skaber et fredeligt og sikkert miljø i dit hjem.


Vores Selenit fyrfadslysestage er af høj kvalitet og kommer fra Marokko, hvor stenen oprindeligt findes. Vær opmærksom på, at da det er et naturprodukt, kan størrelse, farve og form variere og afvige fra det viste billede. Hver Selenit fyrfadslysestage er unik på sin egen måde, hvilket tilføjer en ekstra charme til dette exceptionelle stykke.

Opdag magien og beroligelsen ved Selenit med vores Selenit "Divine Waterfall" fyrfadslysestage. Den får vores varmeste anbefalinger.

Farve: Hvid
Rå krystal
Stjernetegn: Krebs og tyr (men kan bruges af alle)
Chakra: Krone
Særlig funktion: Brug Selenit til at rense dine andre krystaller eller rummet du befinder dig i.