Malakit mini hjerter - 14 mm - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malakit mini hjerter - 14 mm

Disse skønne Malakit mini hjerter har en helt særlig betydning, da de repræsenterer en stærk beskyttelse og balancering af krop og sind. Malakit mini hjerter er perfekt til dig der elsker krystaller og nyder at drage nytte af deres fantastiske egenskaber.

40,00 kr. 40,00 kr. (ekskl. moms)

Smukke små Malakit hjerter med unikke enegier 💚

Malakit er en utrolig kraftfuld sten, der absorberer og beskytter os mod negativ energi. Den hjælper os med at udvise empati og skabe ro og harmoni i vores liv. Med et Malakit mini hjerte ved din side kan du føle dig tryg og beskyttet, uanset hvilke udfordringer livet byder på.

Disse miniature hjerteformede sten måler ca. 14 mm i længden og er derfor perfekte til at bære med sig i lommen eller som en del af en smuk smykkekollektion. De er ikke blot smukke at se på, men de har også en høj helende og balancerende effekt på krop og sind.

Malakit har evnen til at absorbere negativ energi og lindre smerte og spændinger i kroppen. Dette gør den til en fantastisk støtte til at helbrede og lindre smerter i kroppen. Den kan også hjælpe os med at turde at ændre os og give slip på fortiden, så vi kan åbne os op for nye muligheder og forandring. Det er en sten, der støtter vores udvikling og hjælper os med at se muligheder og løsninger på vores problemer.

For kvinder kan Malakit også være en god støtte under menstruationssmerter og fødsel. Den lindrer smerte og bringer balance ind i vores kvindelige cyklus.

Så lad Malakit mini hjerterne blive dit personlige amulet, der beskytter, healende og bringer balance i dit liv. Med deres smukke hjerteform minder de os også om at åbne vores hjerter og lade kærligheden strømme både til os selv og andre.

Så hvad venter du på? Giv dig selv eller en du holder af et lille Malakit mini hjerte, der vil være en uundværlig del af hverdagen. Tag imod dens beskyttelse og kærlighed, og mærk hvordan den hjælper dig med at skabe balance og harmoni i dit liv.

💚 Mål: 14 mm
💚 Hårdhed: 5.5 på Mohs skala af hårdhed
💚 Chakra: Hjerte
💚 God til følgende stjernetegn: Alle
💚 Rens: Denne sten tåler ikke rensning i salt! Derfor anbefales det at bruge Selenit i stedet, når du vil rense dit Malakit hjerte for negativ energi.