I dag åbner vi!

🔮 Hej med dig 🔮

Velkommen til et magisk sted hvor jeg finder de bedste krystaller frem til dig. Du vil kunne finde et hav af anbefalinger af unikke krystaller der har de skønneste og mest intense enegier.

Jeg sælger ikke selv krystaller her på siden, jeg vil i stedet bruge siden til at finde krystaller fra andre webshops som jeg mener er et køb værd. På den måde kan du ALTID forvente en ærlig og helhjertet anbefaling. Jeg anbefaler KUN krystaller fra sider hvor jeg mener de har de skønneste krystaller og ikke mindst fra sider hvor jeg mener at servicen er helt i top. Jeg har en KÆMPE kærlighed til krystaller og deres fantastiske egenskaber og jeg vil gøre mig ekstra umage med at finde det bedste af det bedste til dig. 

Lidt om mig:

Jeg hedder Michelle, jeg er 35 år gammel og for lidt over et år siden bestilte jeg mine første krystaller.
Først bestilte jeg dem af nysgerrighed fordi jeg havde set flere annoncer med de skønne sten. Men det skulle vise sig at blive en livsændrende oplevelse.

Jeg mistede min bedstemor for et halvt år siden og der bestilte jeg flere krystaller/lommesten der hjalp mig med at arbejde med min sorg. Med en sort turmalin og en rosakvarts i lommen, følte jeg at jeg havde den bedste støtte under min bedstemors bisættelse 😊

Jeg tumlede med mange tanker før hendes bortgang, for jeg vidste hvilken retning det gik. Her havde jeg min røgkvarts tæt på mig hele tiden og jeg følte at den tog toppen af de tunge tanker og jeg følte derfor at jeg kunne være mere til stede i mit krop. 

Krystaller er så unikke og da jeg er utrolig sensitiv føler jeg krystallernes energier. Det har gjort så stor en forskel for mig. Derfor er min kærlighed til krystaller bare blevet endnu større med tiden og jeg er simpelthen så taknemmelig for at være kommet ind i denne unikke verden 🤗

Men..... Jeg har virkelig manglet et sted hvor jeg havde mulighed for at få gode anbefalinger. Det er så nemt at blive opslugt af de mange skønne krystaller som man finder rundt omkring på nettet. Men, hvilke skulle jeg vælge og hvorfor. Er kvaliteten på krystallerne stærke nok til at energierne kan gøre noget for mig? 

Det var spørgsmål jeg ønskede at få svar på og jeg tænkte at der måske sidder flere derude der har det på samme måde, så derfor har jeg skabt krystalhjørnet.dk. Et sted hvor jeg vil gå i dybde med hver enkelte krystal som jeg anbefaler, så du kan finde de helt rigtige krystaller der kan hjælpe dig som de hjalp mig. 


Jeg håber at siden her bliver noget ganske særligt 🔮

Jeg ønsker så inderligt at siden her vil kunne blive en slags guide og et sted hvor du elsker at komme forbi, fordi du gerne vil have mere viden om krystallerne og yderligere få krystaller anbefalet som er ganske unikke.

Jeg kender selvfølgelig ikke alle krystaller endnu, men jeg har sat mig for at studere krystallerne og jeg vil kun anbefale krystaller jeg selv har kendskab til. 

Du vil med tiden også kunne finde en masse videoer hvor jeg fortæller mere om krystallerne og på den måde kan vi lære dem at kende sammen. Jeg håber du kan mærke at det her er noget jeg brænder for og det er en ting jeg har lagt- og vil lægge utrolig meget tid i for at kunne hjælpe dig.

Dog vil jeg også være ærlig at sige at dette er en affiliate side. Det vil sige at jeg kan få en lille (meget lille) procentdel af de salg der kommer, f.eks. hvis du bestiller krystaller på en af de sider jeg anbefaler. MEN, det kommer ikke til at være det afgørende for mig. Mit mål er ikke at skulle tjene en masse på siden her, det er virkelig fordi jeg gerne vil skabe et magisk univers hvor vi sammen kan finde de skønneste krystaller. 

Jeg arbejder til dagligt i et lille tomands webbureau - Almida ApS, hvor jeg er medejer. Jeg står for det grafiske, annoncering, SoMe, videoer og tekster. Så det faldt mig helt naturligt at starte projektet her op selv. Jeg kommer til at bruge alt min fritid på siden, så jeg håber du vil elske siden ligeså højt som jeg.

... OG hvor magisk er det ikke lige at vi åbner ✨ 03-03-23 ✨ det kan da kun blive godt.

Krystaller er så magiske og unikke og jeg håber vi sammen kommer ud på en magisk krystal rejse her på siden. Tak fordi du læste med.

De Bedste krystalklare hilsner
Michelle

dato: 03-03-2023