Krystaller - Noell Elise Wakeroots - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Krystaller - Noell Elise Wakeroots

Fantastisk bog til dig der elsker krystaller. Du kan læse om krystallernes historie, om deres enegier og hvordan du kan bruge krystallerne i din hverdag. Få hjælp til at få skabt ro i dit liv, samt opnå det du drømmer om. Få en større viden omkring krystaller med denne skønne bog.

239,20 kr. 239,20 kr. (ekskl. moms)

En rigtig fantastisk bog om krystaller

Krystaller siges at indeholde tusinder års spirituel visdom og der er mange af vores forfædre der har brugt de skønne krystaller til både healing eller til amuletter for at kunne påvirke deres rejse gennem livet og døden.

Noell Elise beskriver i denne bog hvordan hun selv bruger krystaller i hendes hverdag. Hun kommer også med gode bud på hvordan du kan bruge krystaller til at skabe en bedre balance i dit liv. Noell Elise har stor kendskab til krystaller og ved om nogen hvilke fantastiske indflydelse krystallerne har på os mennesker.

Tag på en skøn rejse med denne bog og lær hvordan de forskellige krystaller ser ud, hvad de kan og hvilke du skal vælge. Du kan blandt andet lære om krystallernes historie som menneskets spirituelle redskab. Hvordan du kender forskel på krystaller og hvordan du bruger krystallerne i din hverdag.

Det er en rigtig skøn bog og har du ikke særlig meget kendskab til krystaller så kan du lære dem bedre at kende med bogen her.

Mål på bogen: 178 x 247 x 24 mm