Den lille bog om krystaller - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Den lille bog om krystaller

Her har du en vidunderlig lille håndbog der indeholder alt du har brug for at vide hvis du ønsker at arbejde aktivt med krystaller og dermed forbedre dit liv. Forfatteren Judy hall kommer med gode fif til hvordan du kan drage nytte af krystallernes skønne og vibrerende enegier, så du kan få en bedre balance på et ønsket område i dit liv.

119,96 kr. 119,96 kr. (ekskl. moms)

En unik lille håndbog om krystaller

Judy Hall har intet mindre end 35+ års erfaring med krystaller og har skrevet flere bøger, deriblandt Den store bog om krystaller. Hun har et stort kendskab til mange unikke krystaller og ved hvordan du kan drage mest muligt nytte af krystallernes vidunderlige enegier. 

Bogen er en perfekt lille håndbog der kan guide dig i den rigtige retning så du kan forbedre dit liv ved hjælp af krystaller. Der er sat fokus på 15 nøglekrystaller og her beskriver Judy hvordan de 15 krystaller kan gøre en forskel i bestemte områder i dit liv. 

Du kan bruge Rosakvarts til at forbedre dine relationer eller bruge selenit til at nå en højere spirituel forståelse. Det er blot et lille uddrag af den slags vejledning du får i denne håndbog.

Sider: 96