Krystalbogen - Ditte Kreuz - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Krystalbogen - Ditte Kreuz

Her har du en virkelig skøn bog hvor du tydeligt mærker forfatterens store kærlighed til krystaller. Ditte Kreuz Kristensen har skabt en eventyrlig bog der fortæller om krystallernes unikke historie og hvordan du bruger de smukke sten. Det er en bog med utrolig smukke billeder af krystaller der er yderst fortryllende.

239,20 kr. 239,20 kr. (ekskl. moms)

En unik krystalbog der er fantastisk at læse

Denne bog er en af mine personlige favoritter, den er utrolig beskrivende og så er der meget nyt at lære om de unikke krystaller. Derudover er billederne så smukke og det er virkelig en bog du kan have utrolig meget fornøjelse af.

I bogen kan du læse om intet mindre end 55 forskellige krystaller. Ditte beskriver meget detaljeret hvad de forskellige krystaller har af enegier, hvor de er fra og hvordan du bruger de skønne og vidunderlige krystaller.

Ditte sætter særligt fokus på krystaller der kan gøre en kæmpe forskel og skabe glæde og balance i livet. Krystalbogen byder ydermere på unikke fortællinger og tankevækkende myter. Ditte fortæller om sit eget liv og hvordan hun bruger og har brugt krystaller igennem hele hendes liv.

Bogen indeholder et opslagsværk så hvis du vil have hjælp til din angst, din stress, sygdom eller andet, kan du hurtigt og effektivt finde de krystaller du skal bruge i bogen.

Flere informationer om denne bog:
Sider: 296
Størrelse: 178 x 226 x 27 mm
Forfatter: Ditte Kreuz Kristensen