Den store bog om krystaller - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Den store bog om krystaller

Her har du en af verdens med populære bøger om krystaller, faktisk er bogen så populær at den er blevet solgt i mere end en million eksemplarer (engelsk). Denne udgave er dansk og jeg tør godt love at du IKKE bliver skuffet hvis du bestiller denne bog. Bogen er nemlig meget informativ og beskriver alt der er værd at vide om krystaller.

239,20 kr. 239,20 kr. (ekskl. moms)

Den populæreste bog om krystaller!

Bogen her er virkelig fantastisk og hvis du gerne vil lære en masse nyt om krystaller, så er det helt sikkert denne bog du skal vælge. Judy Hall der har skrevet bogen har intet mindre end 35 års erfaring med krystaller og det kan man tydeligt mærke når man læser bogen. 

Du kan bruge bogen som et opslagsværk så du altid kan finde nyttigt viden om de krystaller du gerne vil lære at kende. Du kan blandt andet læse hvordan krystallerne er blevet til, samt hvilke skønne funktioner og egenskaber de forskellige krystaller har og kan bidrage med.

Identificer krystaller og lær mere om f.eks. krystalhealing. Bogen er perfekt til både nybegynderen, samt den erfarne krystalelsker. 

Bogen her får en kæmpe anbefaling herfra.

Flere informationer om bogen:
Sider: 400
Størrelse: 143 x 163 x 28 mm
Vægt: 727