Krystal kugler

Kugleformede krystaller er virkelig unikke og deres runde form gør at de har mulighed for at sende deres skønne energier ud i alle retninger. Det er derfor krystaller der er meget givende og fantastisk at have stående i dit hjem.

Find ametyst kugler, Aventurin kugler, Bjergkrystal kugler, Fluorit kugler, Selenit kugler, Rosa kvarts kugler, Sodalit kugler, Hematoid Kvarts kugler, Calcit kugler, Tigerøje kugler, Røgkvarts kugler og meget mere.

Find kugleformede krystaller i god kvalitet her

Fælles for de mange skønne krystal kugler som du finder her i kategorien er at de er poleret på smukkeste vis. Det giver de runde krystaller et smukt og fint ydre og ikke mindst giver det krystallernes energier lov til at kunne flyde ud i rummet, hvor de kan ændre rummets energier til det bedre. De fleste opbevare deres kugle krystaller på små stativer så de kan stå og pynte fint og blive en del af indretningen.

Krystallernes skønne form fordeler energierne på en så særlig måde, at det falder de fleste meget mere naturligt at kunne arbejde aktivt med de unikke krystaller.

Krystalkugler bidrager til bedre energier i dit hjem

Dit hjem bør være det sted hvor du elsker at opholde dig og det sted hvor du kan føle dig tryg og altid kan samle nye kræfter. Krystal kugler kan faktisk være en kæmpe hjælp og være med at løfte dine energier og absorbere de “dårlige” energier du kommer hjem med.

Ved at placere krystallerne strategisk i dit hjem har du mulighed for at rense dit hjem for negative energier og i stedet sprede kærlighed og beroligende vibes. Der findes krystaller der egner sig til helt specifikke rum og ved at gå på opdagelse og læse om de mange krystaller, vil du helt sikkert kunne finde de helt rette kugleformede krystaller til dit hjem.

Hvis du ønsker at få renset energierne i dit hjem vil jeg helt sikkert anbefale følgende krystaller: Selenit krystal kugle, Turmalin krystal kugle, Shungit krystal kugle, Rosen kvarts krystal kugle eller en Ametyst krystal kugle. De to sidste skaber et utrolig kærligt og beroligende flow i dit hjem. Det kan man altid bruge og det er dejlige energier at blive mødt af når man kommer hjem.

Er du tit træt og døjer du med at holde energiniveauet oppe, så vil jeg foreslå at du finder en krystal kugle der har høje energiske vibrationer som du kan drage nytte af. Det kan være rigtig fint at placere krystaller som disse på dit kontor eller steder hvor du gerne vil kunne opretholde koncentrationen og få fornyet energi.

Derfor skal du vælge en kugleformet krystal

For det første er de runde kugleformede krystaller utrolig givende da de spreder deres energier i alle retninger af dit hjem, men de er også givende fordi du kan sidde med krystalkuglen i din hånd og virkelig fordybe dig i den kugleformede krystals unikke energier.

Krystalkugler er blandt andet fantastiske hvis du elsker meditation og mindfulness. Det giver utrolig meget at sidde med en kugleformet krystal når du ønsker at komme helt ned i gear. De skønne krystalkugler er behagelig at sidde med og er du en der ønsker at arbejde aktivt med krystaller, så er det virkelig rart at kunne sidde med begge hænder om kuglen, mens du mærker hvordan vibrationerne strømmer igennem din krop.

Noget helt andet er at de runde krystaller er så smukke at have stående og mange elsker at lad de runde skønne krystaller blive en del af hjemmets indretning.

Sådan opbevarer du dine runde krystaller

Som vi kort var inde på findes der flere måder hvor du kan have dine runde krystaller stående. Det er nemlig ret risky at have kuglerne stående som de er da de desværre nemt kan trille og det kan gøre at de ender på gulvet og i værste tilfælde går i stykker. Derfor har jeg her på krystalhjørnet.dk selvfølgelig en løsning til dig.

Du vil i denne kategori også kunne finde en masse smukke krystalkugle holdere i flere forskellige udgaver og i flere forskellige farver. Det er rart at have flere at vælge mellem så du kan finde en krystalkugle holder der passer bedst til din indretning.

Du vil kunne finde transparente krystalkugle holdere der med sit gennemsigtige ydre giver krystalkuglen lov til at shine. Det er en fod der ikke fjerner fokus fra kuglen og spørger du mig så komplimentere det kuglen rigtig godt.

Der findes også holdere der er fremstillet af glas, de er også super fine og det er en rigtig flot løsning.

Er du mere til metal så kan du også her finde nogle virkelig smukke krystal holdere: Sølvfarvede holdere til krystalkugler, samt guldfarvede holdere til krystalkugler.

Er du til det naturlige look og ønsker du at få naturen mere ind i dit hjem, så bør du bestemt vælge en kugleholder i træ. 

Der findes mange forskellige, smukke løsninger til hvordan du kan opbevare dine krystalkugler og jeg håber du finder en holder her på siden der falder i din smag.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter