Krystal klynger

Krystal klynger er noget af det fineste og smukkeste naturen har at byde på. Krystal klynger kommer i flere forskellige former og farver og det er utrolig at tænke på at det er sådan vores fantastiske jord har skabt dem. Klynger er kraftfulde og er blandt de krystaller der har de stærkeste energier og fineste vibrationer. 

Her på Krystalhjørnet.dk har jeg samlet et stort udvalg af klynger der med sikkerhed kan få din opmærksomhed. Du kan finde krystal klynger med fantastiske egenskaber der kan gavne dig på flere forskellige positive og unikke måder.

Stort udvalg af krystal klynger i god kvalitet

Krystaller er eventyrlige og med en krystal klynge kan du med garanti fordybe dig i flere minutter i klyngens smukke former, flotte farver og ikke mindst unikke udstråling. Krystal klynger er uden tvivl et must have.

Kvaliteten på de krystal klynger du finder her på siden er virkelig god. Jeg har nøje udvalgt de skønneste krystal klynger til de bedste priser, så du kan være sikker på at du får det bedste af det bedste.

Krystal klynger gør en masse godt for dit hjem

Krystal klyngernes størrelse og form gør at de er perfekt at have stående i dit hjem hvor de kan sprede energier der kan have positiv indvirkning på både dig og din familie. Som med andre krystaller har klynger også forskellige funktioner. Du kan f.eks. vælge en smuk Baryt klynge der stimulere din evne til at kommunikere bedre og hjælper dig med at træffe rigtige beslutninger. En Baryt klynge vil derfor være perfekt at have stående på dit kontor eller i din stue.

Netop fordi krystal klynger har en masse skønne funktioner gør det at du kan øge lige netop de energier du selv ønsker i dit hjem. Sæt en ametyst krystal klynge i dit soveværelse og oplev hvordan klyngens dejlige beroligende energier giver dig en bedre søvn. Sæt en krystal klynge i din stue der kan skabe kærlighed der virker omfavnende. Sæt en krystal klynge hvis energier giver dig glæde, energi og god selvtillid i dit køkken og mærk hvordan du får fornyet energi når du spiser din morgenmad med din familie.

Jeg ser lidt krystaller som unikke ladestationer hvor vi kan lade op de steder hvor vi føler os allermest flade, som f.eks. vores selvtillid og vores selvkærlighed. Krystaller er healende på så mange måder og så er de utrolig smukke at have stående i hjemmet.

Krystaller har vibrerende energier som vi kan få gavn af hvis vi ønsker at arbejde sammen med vores krystaller. Det handler om at give krystallerne ligeså meget som de giver os. Så husk at have tillid til dine krystaller og husk at connecte med dem i løbet af dagen.

Det også vigtigt at du aktiverer dine krystaller på den helt rigtige måde for at få mest muligt ud af dem. Det kan du f.eks. gøre ved at holde krystallen i din hånd, fokusere på krystallen og sige højt hvad du ønsker at krystallen skal kunne gøre for dig. Det er også vigtigt at du har renset din krystal før brug og at du derudover husker at rense dine krystaller engang imellem. Der kan ophobe sig en masse energier i dine krystaller og deres virkning kan derfor dale, så det er bedst at du renser dine krystaller i ny og næ.

Sådan renser du dine krystal klynger

Der findes mange måder du kan rense dine krystaller på, det langt de fleste gør er at rense deres krystaller ved brug af andre krystaller som f.eks. Selenit. Lad dine krystaller ligge på, eller nær en selenit krystal i et døgn eller to, så vil dine krystaller igen være klar til brug. Du kan også bruge hvid salvie eller andre røgelses urter til formålet.

Når du har købt krystaller er det altid en god idé at rense krystallerne før brug. Du ved ikke hvor mange der har haft krystallerne i hånden. Er det tilmed krystaller der er blevet sendt med posten, så har de været i mange hænder under sin rejse frem til dig, så derfor er det en virkelig god idé at rense krystallerne før du bruger dem.

Der er også mange krystaller der kan blive renset ved hjælp af måneskin eller sollys. Er det noget du ønsker at prøve, så husk at undersøge om dine krystaller tåler den slags lys inden du kaster dig ud i den form for krystal rensning. Det er nemlig ikke alle krystaller der må være i direkte solskin. Ametyst krystallens farver famler f.eks. i solskin og derfor er det bedst du holder dem ude af solen. Andre krystaller lader sig slet ikke påvirke af måneskin, så derfor er det godt at tjekke op på hvordan du bedst renser dine krystaller inden du går i gang.

Til krystal klynger vil jeg anbefale at du renser dem i hvert fald engang i måneden eller hver anden måned alt efter hvor meget du arbejder med dem.

Brug krystal klynger som en del af din helingsproces

Er du inde i en svær periode med enten angst, depression eller stress, så kan krystaller være med til at gøre en forskel. Det er tit man gemmer sig fra omverden og bliver hjemme når tingene bliver svært, så derfor er krystaller i disse perioder en kæmpe hjælp. Det kan virkelig være gavnligt for dig at have krystal klynger i din indretning.

Selv bruger jeg Røgkvarts klynger der grounder mig, de har en beroligende effekt og så hjælper de mig virkelig med at kunne slippe mørke tanker og løfte mit humør. Jeg arbejder meget med Røgkvarts i de sværeste perioder og det gør en kæmpe forskel. Du kan også bruge andre krystaller sammen med dine krystal klynger. Du kan bruge f.eks. en rå fluorit krystal når du er stresset da det er en stærk krystal der neutralisere negativ energi og skaber balance i dit system når du føler dig mest stresset. Husk også Rosakvarts, det er en kærlighedssten der kan give dig en masse kærlighed når du har allermest brug for det.

Dette er blot personlige erfaringer som jeg håber kan hjælpe dig hvis du står i lignende situationer. Tag gerne et kig på de mange klynger og udvælg den krystal klynge der kan gøre mest muligt for dig med de udfordringer du står overfor lige nu.

Find din nye krystal klynge hos Krystalhjørnet.dk

Her på siden vil du kunne finde et hav af smukke krystal klynger og jeg håber inderligt at jeg har fundet krystal klynger som du vil elske og som du føler dig draget til. Du er mit fokus når jeg vælger hvilke krystal klynger der skal ind på siden her, for i sidste ende er det dig der skal have fornøjelse af de smukke krystaller.

Jeg regner stærkt med at tilføje flere krystal klynger til samlingen hele tiden så du altid har mulighed for at finde nye, skønne krystaller.

Se også de mange unikke lommesten, rå krystaller og samt tårne som du finder her på siden.

Ametyst mini klynger/spidser - 50 gr
Sidste elementer på lager
Ametyst er en af de mest eftertragtede krystaller, og det er ikke uden grund. Disse små ametyst spidser/klynger er ikke kun smukke, men de har også en utrolig kraftfuld og beskyttende energi. Ametyst er kendt for sine høje spirituelle egenskaber og er derfor en vigtig sten i mange meditationer.