Krystaller

Her på siden har jeg samlet et kæmpe udvalg af fantastiske krystaller til unikke priser. Du vil kunne finde smukke krystal klynger, flotte krystal spidser, lommesten, rå krystaller, krystal stave, krystaller der passer til dit stjernetegn, krystal smykker og meget mere.

Krystaller er smukke, enestående og magiske og hvis du formår at kunne fordybe dig i krystallerne skønne energier, så opnår du noget helt unik.

Flere og flere mennesker forelsker sig i krystaller og bruger dem til flere forskellige ting. Der findes krystaller til meditation, krystaller til fysiske- og mentale udfordringer, krystaller til sygdom, samt krystaller der kan gøre en forskel i din boligindretning. Listen er lang og du kan bruge krystaller til så mange skønne og unikke ting.

Stort udvalg af fantastiske krystaller

Er du på udkig efter nye krystaller så er du landet det helt rigtige sted. Krystalhjørnet.dk har et kæmpe udvalg af unikke krystaller med de mest fantastiske egenskaber.

Krystalhjørnet.dk er en anderledes side der er drevet personligt af mig - Michelle. Det er stedet hvor jeg personlig udvælger de bedste og mest unikke krystaller til lige netop dig. Krystaller er nemlig min helt store passion og kærligheden til de unikke sten er uendelig og det håber jeg at udvalget på denne side afspejler.

Krystalhjørnet er en affiliate side hvor jeg udelukkende anbefaler krystaller fra andre webshops, som jeg nøje har udvalgt så du har mulighed for at forkæle dig selv med de bedste krystaller på markedet. Derfor sælger jeg ikke selv krystaller og du får derfor en ærlig mening fra en kæmpe krystal elsker.

Du vil kunne finde et kæmpe udvalg af blandt andet ametyst krystaller, bjergkrystaller, Rosakvarts krystaller, Citrin krystaller, Akvamarin krystaller, Turmalin krystaller, Fluorit krystaller, Røgkvarts krystaller, Tigerøje krystaller, månesten og meget meget mere.

Du vil som før nævnt også kunne finde krystaller i flere forskellige udgaver. Personligt er jeg selv helt pjattet med lommesten, da det er sten du kan have med dig på farten. Krystallerne kan dermed blive et fast redskab der kan give dig den bedst mulige støtte i din hverdag. Er du særlig sensitiv, så kan en krystal der hjælper dig med at beskytte dine energier, være en kæmpe hjælp.

Krystaller til de bedste priser

Der findes mange forskellige krystaller med forskellige former og farver. Udvalget på siden her er fyldt med unikke krystaller i flere forskellige udgaver. 

Her på siden har jeg sat mig for at finde de bedste krystaller der vil være det absolut bedste køb for dig. Krystaller er magiske og en gave fra moder jord - en gave jeg mener at du fortjener at kunne forkæle dig selv med. Derfor er ALLE krystaller på Krystalhjørnet.dk af den bedste kvalitet og til overkommelige priser. Jeg ønsker at forkæle dig med et kæmpe udvalg af de mest fantastiske krystaller med intense enegier. Er du på udkig efter nye krystaller i god kvalitet er det her netop siden for dig. Jeg har samlet smukke krystaller til gode priser som du med sikkerhed vil elske at modtage.


Krystaller og deres fantastiske historie

Krystaller har en helt unik historie og det er utroligt at tænke på at noget så smukt og i nogle tilfælde farverigt, er blevet skabt af vores smukke planet. Kærligheden til krystaller kan dateres helt tilbage til det gamle Grækenland, samt det gamle Egypten, Kina, Indien og Arabien. Krystaller er blevet brugt til medicin, alternativ behandlinger, gravpladser, til held, til øjenskygge, healing og til at få kontakt med den spirituelle verden. Krystaller har haft en stor betydning for mange mennesker på tværs af kulturer og har været vigtig gennem flere generationer og det bedste ved det hele er at krystaller stadig har stor betydning den dag i dag.

Du er måske ikke klar over det, men krystaller bliver brugt i stor stil den dag i dag. Vidste du f.eks. at din telefon og dit smartwatch indeholder krystaller? Det er meget attraktivt materiale at bruge i vores elektronik fordi det er så hårdt og pålideligt.

Krystaller har også en helt stor betydning for vores stjernetegn. I det gamle Indien sammenkoblede man nemlig krystaller med forskellige planter, således at krystallerne fik en helt særlig betydning for hver enkelte planet i det store verdensrum. Det gjorde derfor også at mange krystaller fik en afgørende betydning for de forskellige stjernetegn. Er du blevet nysgerrig på hvilke krystaller der passer til dit stjernetegn, så du kan også finde stjernetegns krystaller her på krystalhjørnet.dk.

Krystaller der kan gøre en forskel for dig

Krystallernes energier fylder både dit hjem, din krop og dit sind. Hvis du formår at arbejde aktivt med dine krystaller kan du få hjælp til de udfordringer du har i hverdagen.

Find krystaller der øger dit energi niveau og skaber glæde og optimisme. Mangler du krystaller der kan øge din kreativitet kan du også her finde et stort udvalg af krystaller der kan hjælpe dig godt på vej.

Brug krystaller til din meditation. Krystaller med beroligende energier kan gøre en verden til forskel hvis du ønsker at få mere ud af din meditative tilstand. Alt efter hvad du ønsker at få ud af din meditation selvfølgelig. Ønsker du mere ro, balance og omsorg så kan du finde mange krystaller her på siden der kan være en kæmpe hjælp. Ønsker du en større spirituel oplevelse vil en selenit krystal være din bedste meditations kammerat.

I en hverdag med mange udfordringer kan krystaller hurtigt blive det redskab der kan hjælpe dig med at grounde. Mange tunge tanker omkring arbejde, familieliv og økonomi kan fylde så meget at det nogle gange kan tage pippet fra en. Med en røgkvarts lommesten i lommen kan du få hjælp til at grounde og give slip på de altoverskyggende tunge tanker.

På Krystalhjørnet.dk har vi lavet en særlig oversigt med krystallers egenskaber, så du lettere kan spore dig ind på hvilke slags krystaller du ønsker. Det er især skønt hvis du aktivt søger efter en krystal med særlige funktioner.

Sådan vælger du dine krystaller

Hvis du er ny i krystallernes verden, så kan det være svært at vide helt præcist hvor du skal starte, for ved første øjekast er der mange smukke krystaller der er så dragende og enestående at det hurtigt kan blive svært at vælge.

En ting jeg har fundet ud af er at det er vigtigt at føle efter når du tager et kig på de mange krystaller. Hvilke krystaller føler du dig mest draget til og hvilke krystaller føler du en connection med. Det lyder nok lidt spøjst for nogle, men du får ofte mere ud af dine krystaller hvis det er krystaller du har valgt med omhu og dermed føler er noget for dig.

En anden ting du skal have i mente når du bestiller krystaller er; hvad ønsker du at krystallerne skal kunne gøre for dig? Krystaller har hver deres unikke egenskaber og kan hjælpe dig med rigtig mange ting. De kan give dig kærlighed, fornyet energi, ro eller på anden vis hjælpe dig igennem perioder hvor du oplever ubalance i dit liv. Det kan være at du har været stresset i en længere periode og du derfor ønsker krystaller der kan hjælpe dig med at få ro på din krop og dine tanker. På den måde kan du lettere spore dig ind på hvilke krystaller der vil være det bedste køb for dig.

Et spørgsmål mange stiller når de får de to ovenstående råd er: Besværliggøre det så ikke det at skulle købe krystaller på nettet? Mange der har været i “gamet” i mange år vil nok mene at du ikke får det optimale ud af dine krystaller hvis du ikke selv har stået med dem i hånden først, men jeg vil personligt mene at hvis webshoppen du ønsker at bestille dine krystaller fra(på), formår at skabe dragende billeder af deres krystaller, så kan det i den grad lykkedes. Jeg har personligt købt de fleste af mine krystaller på nettet og har været meget glad for de krystaller jeg har modtaget.

Du kan også være sikker på at jeg gjort mig ekstra umage med at udvælge de bedste og ikke mindst dragende, kvalitets krystaller til dig her på siden, så du med sikkerhed kan blive glad for dine nye krystaller.

Sådan aktiverer du dine nye krystaller

Det lyder lidt som om man har fået en ny telefon der skal aktiveres, når talen går på aktivering af krystaller. Men krystaller er vibrerende sten der er fyldt med energi som du kan drage nytte af. Men hvordan gør du?

Forestil dig at du har fået en ny ametyst krystal hjem. Det ametyst krystallen er kendt for er at skabe ro og hvordan får du så lige sporet dig ind på stenens beroligende energier?

Jeg vil foreslå dig at du renser din krystal først, det kan du gøre ved at lægge din krystal sammen med selenit krystal i et døgns tid eller ved at bruge salvie røgelse. Du kan også rense din krystal ved at lade krystallen lægge i månelys eller sollys (Du skal dog være obs på at det ikke er alle krystaller der tåler sollys, det gør ametyst f.eks. ikke da den vil miste farven). Grunden til at det er en god idé at rense din krystal er at du renser alle de energi krystallen må have absorberet på dens rejse frem til dig. Generelt er det bare en rigtig god idé at du renser dine krystaller inden brug.

Når du har renset din krystal så vil jeg foreslå dig at du står med din krystal i hånden, med lukkede øjne og siger højt (eller inde i hovedet), hvad du ønsker af krystallen. Hvis det f.eks. er en Ametyst og du lider at uro i kroppen så kan det være en god idé at sige. “Jeg ønsker at du skal bringe mig ro”. Det er en god måde også at minde dig selv på hvad krystallens formål og egenskab er. Det virker rigtig godt og er det er en rigtig god måde at aktivere din krystal på.

Sådan arbejder du bedst med dine krystaller

Man kan hurtigt blive ivrig hvis man har bestilt en masse nye krystaller og bare gerne vil drage nytte af deres energier med det samme. Det er dog god idé er at tage en- eller få krystaller af gangen og gerne krystaller der arbejder godt sammen. Ønsker du at øge dit energiniveau i din hverdag så det måske ikke så smart at have en energi krystal sammen med en krystal der giver dig ro. Hvis du finder få krystaller der har samme formål og sidder med dem og fokuserer på deres funktioner, så får mest muligt ud af at arbejde med dem.

Det er derfor super rart at have mange forskellige krystaller da det ikke nødvendigvis er det samme du har brug for hver dag. Den ene dag mangler du måske fornyet energi, andre dage kan du stå over for udfordringer i dit liv hvor du har brug for ro. Derfor er det skønt at have flere flere krystaller med forskellige egenskaber i din krystal samling.

Jeg står tit og kigger på de forskellige krystaller jeg har og lader mig blive draget til et par forskellige hvor, jeg ved at kombinere dem, kan blive klædt godt på til hvad jeg ønsker mig af krystallerne på den pågældende dag.

Der er selvfølgelig forskellige måder at bruge krystaller på, men mest af alt bør du lytte til dig selv og din intuition.

Den hyggeligste krystal shop på nettet

Nu skriver jeg krystal shop, men jeg vil heller kalde Krystalhjørnet.dk for et magisk krystal univers, eller en informationsside for andre der også elsker krystaller. Jeg anbefaler en masse krystaller som du kan købe rundt omkring på nettet og som jeg tror vil kunne være et helt fantastisk køb for lige netop dig. Jeg anbefaler kun krystaller fra webshops jeg selv har god erfaring med, så du får den bedste service der findes.

Jeg håber du får stor fornøjelse af krystalhjørnet.dk og jeg håber at siden her kan blive din go-to side når du ønsker at finde nye skønne krystaller i den bedste kvalitet.

God fornøjelse - jeg håber du finder krystaller der kan ændre dit liv.

-20,00 kr.
Engle vedhæng med krystal
Ikke på lager
Her har du de mest vidunderlige engle vedhæng fremstillet af de skønneste krystaller. Du kan vælge mellem tre forskellige krystaller: Rosenkvarts, Aventurin, samt Rhodonit. Der kan dog være perioder hvor enkelte krystal vedhæng kan være udsolgt. Læs mere om disse unikke vedhæng nedenfor.
36,00 kr.
56,00 kr.
Rå ametyst stykker
Ikke på lager
Super smuk ametyst - en rå krystal i virkelig god kvalitet. Ametyst krystallen har beroligende og healende enegier der hjælper dig med at finde indre ro og klarhed hvis du oplever fødselsmæssig forvirring. Skøn krystal der giver dig en bedre nattesøvn og så skaber krystallen en god åndelig beskyttelse mod negative enegier. 
Ametyst lommesten
Ikke på lager
Ametyst er en fantastisk, beroligende krystal der med sine blide og rolige enegier er en unik følgesvend at have med sig hver dag. Den dybe lilla farve er både flot og dragende og så er krystallen perfekt hvis du føler dig overvældet eller har besvær med at sove. Skab balance i dine følelser med en unik ametyst lommesten.
Citrin rå spidser - 100 gram
Ikke på lager
Citrin giver dig en følelse af overskud og ro og hjælper med at dæmpe angst. Citrin øger din koncentration og dit selvværd. Brug Citrin spidser til at ministere dine drømme og booste din økonomi.
Rosenkvarts lommesten
Ikke på lager
Rosakvarts er en rigtig kærlighedssten der med sine skønne, blide og unikke energier omfavner dig og giver dig alt den kærlighed som dit sind og din krop har brug for.  Krystallen har en flot lyserød farve og så har den beroligende energier der får dig til at slappe mere af.
Obsidian snefnug engel vedhæng
Ikke på lager
Her har du det flotteste krystal vedhæng, fremstillet af Obsidian krystal af den bedste kvalitet. Obsidian symbolisere Ro, renhed og tryghed. Krystallen er rigtig god til sensitive mennesker da Obsidian erstatter negative følelser og tanker med gode. Super sød skytsengel der er den perfekte støtte.
Bjergkrystal lommesten
Ikke på lager
Her har du en smuk lommesten der hjælper dig med at blive klogere på dig selv. Bjergkrystallen giver dig visdom og så forstærker krystallen energien fra andre krystaller. Bjergkrystallen skaber balance, og giver dig klarhed til at kunne kommunikere bedre. Det er også en god krystal hvis du ønsker at komme tættere på dine guides og engle. Fantastisk lommesten i virkelig god kvalitet.
Sodalit krystal engel vedhæng
Ikke på lager
Engelformet krystal vedhæng fremstillet af Sodalit i rigtig god kvalitet. Sodalit skaber balance, fred og så giver den dig en styrke til at kunne igangsætte projekter og mål som du gerne vil have søsat. Størrelse på vedhænget er 25 mm.
Shungit lommesten
Ikke på lager
Her har du en fantastisk lommesten der fjerner følelsen af træthed, hjælper på hovedpine og så er det en krystal der er kendt for sin antibakterielle egenskaber. Mange bruger Shungit til at fjerne stråling fra computere og smartphones (elektrosmog). Shungit transformere negativt til positivt. Denne udgave er af virkelig god kvalitet og så har krystallen den perfekt størrelse så du kan have den med i lommen.
Karneol engel krystal vedhæng
Ikke på lager
Super smukt vedhæng fremstillet særligt af Karneol krystal. Karneol står for motivitaiton, beskyttelse, samt kreativitet. En rigtig skøn krystal der har mange nyttige egenskaber. Vedhænget har super skønne detaljer. Mål: 25 mm
Selenit kuber
Ikke på lager
Selenit kuben er en unik krystal der er nem at have med på farten. Selenit bringer klarhed i dit sind så du kan få det fulde overblik. Det er en krystal der er rigtig god at have på sig hvis du har angst eller føler dig nedtrykt. Selenit har nemlig en opløftende og healende energi. Den renser krop, sind og sjæl. Det er også en krystal der kan rense andre krystaller. En absolut must have krystal!